Audiokniha
Lanovka nad Landekem - Petr Čichoň, Čti mi!, 2021
Audiokniha
Audiokniha
Lanovka nad Landekem - Petr Čichoň, Čti mi!, 2021
Audiokniha

Lanovka nad Landekem
Audiokniha

Autorův román přivádí čtenáře na Hlučínsko, do českopolského pohraničí. Odehrává se v blízké budoucnosti, kdy se z Evropské unie stává federace. Slévač Johan Kott a hornice... Čítať viac

Vydavateľstvo
Čti mi!, 2021
Interpret
Dĺžka
4:18

Autorův román přivádí čtenáře na Hlučínsko, do českopolského pohraničí. Odehrává se v blízké budoucnosti, kdy se z Evropské unie stává federace. Slévač Johan Kott a hornice Truda Lassová žijí v domcích pod landeckou skálou na Čítať viac

  • MP3 na stiahnutie
  • Čeština

6,59 €

Ihneď na stiahnutie

Naši škriatkovia odporúčajú

Lanovka nad Landekem - Petr Čichoň, Čti mi!, 2021
Audiokniha
6,59 €

Viac o audioknihe

Autorův román přivádí čtenáře na Hlučínsko, do českopolského pohraničí.
Odehrává se v blízké budoucnosti, kdy se z Evropské unie stává federace. Slévač Johan Kott a hornice Truda Lassová žijí v domcích pod landeckou skálou na periferii Ostravy. Šle, slévačské kalhoty a obnošená košile, to je Johan. Je šťastný, když si může vyjít na zahradu, kde v rybníku chová zlaté rybky a chladí pivo, které s Trudou popíjejí.
Jejich pokojný život je však narušen stavbou lanovky, jež má spojovat bývalý průmyslový areál Dolních Vítkovic s vrchem Landek.
Johanova dcera se po rozvodu vrací domů a častěji přijíždí také Trudin syn, jehož manželka, předsedkyně polské separatistické strany Liga Slezska, byla za záhadných okolností zavražděna. Rázovitý svět Hlučínska přibližuje i prajzský dialekt.
Čítať viac
Dĺžka
4:18
Naše katalógové číslo
858783
Štýl
filozofický, duchovný
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Čti mi!
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila audiokniha vám?

„Šľachetným skutkom by nemal stáť v ceste chladný rozum.“