LEGO® Harry Potter 75946 Uhorský chvostorožec: Trojčarodejnícky turnaj, LEGO, 2019

39,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

LEGO® Harry Potter 75946 Uhorský chvostorožec: Trojčarodejnícky turnaj

    Dajte svojmu malému fanúšikovi Harryho Pottera príležitosť bojovať proti jednému z najnebezpečnejších drakov v čarodejníckom svete. Stavebnica LEGO® Harry Potter 75946 Uhorský... Čítať viac

    Séria
    Harry Potter
    Výrobca
    LEGO, 2019

    Dajte svojmu malému fanúšikovi Harryho Pottera príležitosť bojovať proti jednému z najnebezpečnejších drakov v čarodejníckom svete. Stavebnica LEGO® Harry Potter 75946 Uhorský chvostorožec: Trojčarodejnícky turnaj je darčekom pre deti s množstvom... Čítať viac

    • Lego
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Duna: Časť druhá - Magicbox, 2024

    Viac o produkte

    Dajte svojmu malému fanúšikovi Harryho Pottera príležitosť bojovať proti jednému z najnebezpečnejších drakov v čarodejníckom svete. Stavebnica LEGO® Harry Potter 75946 Uhorský chvostorožec: Trojčarodejnícky turnaj je darčekom pre deti s množstvom kúzelných dobrodružstiev. Všetky deti od 8 rokov budú radi pomáhať Harrymu v zápolení proti jeho protivníkom z iných čarodejníckych škôl v snahe opäť nájsť záhadné zlaté vajce. Ale to nie je všetko. Treba poraziť draka – uhorského chvostorožca! Má pohyblivé končatiny a krídla – preto musíš rýchlo vymyslieť nejaký čarodejnícky trik, ako tohto zúrivého netvora zneškodniť. Vďaka tejto LEGO stavebnici na motív Harryho Pottera s drakom a so 4 minifigúrkami si môžeš vymýšľať nekonečné variácie dobrodružstiev.

    • Obsahuje 4 nové LEGO® Harry Potter™ minifigúrky na jún 2019: Harryho Pottera, Fleur Delacourovú, Cedrica Diggoryho a Viktora Kruma, každého s vlastným prútikom.
    • Táto skvelá hračka na motív Harryho Pottera obsahuje polohovateľného draka – uhorského chvostorožca s plameňmi v papuli a pohyblivými končatinami a krídlami. Taktiež obsahuje zostaviteľný otvárací stan pre šampiónov, v ktorom čakajú počas Trojčarodejníckeho turnaja, kým na nich príde rad, tak ako vo filme Harry Potter a ohnivá čaša. Všetky postavy majú prútiky. Vnútri stanu nájdeš posteľ, 2 poháre, malú poličku a fľaštičku s elixírom.
    • Obsahuje aj Harryho metlobalovú metlu Blesk, skalnatú scénu, ktorá obsahuje zlaté vajce, a reťaz na priviazanie draka.
    • Uhorský chvostorožec s roztiahnutými krídlami meria vyše 7 cm na výšku, 27 cm na dĺžku a 34 cm na šírku.
    • Stan (zatvorený) meria vyše 7 cm na výšku, 10 cm na šírku a 7 cm do hĺbky.
    • Stan (otvorený) meria vyše 7 cm na výšku, 14 cm na šírku a 5 cm do hĺbky.
    Čítať viac
    Hmotnosť
    367 g
    Katalógové číslo výrobcu
    75946
    Naše katalógové číslo
    621689
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „Ja som však chcela úctu. Chcela som si vybudovať vlastnú cestu, vlastný život, na ktorý by som bola hrdá.“

    Listy do neba - Lisa Wingate, 2015
    Listy do neba
    Lisa Wingate